NR 54
Posted Sunday, 27 March 2011 ♥ 1:37 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM

Setiap hari tanda pangkah dekat calendar , konon kira hari lah tunggu Zetyy balik Malaysia tapi makin hari terasa makin lama tapi diam tak diam dah 2 tahun lebih zety kat London sana -___- jauh nya adik comel sorang ni. Rindu nak cerita mcm mcm dengan awk and rindu nak texting smpai berjela jela page dengan awk serious ni Zetyyyy balik lah Malaysia :(

*Rindu awa jugak :) everyday sys tgok baju yg awa bagi hihi :"> shuit kan ? Nanti kita hug hug lagi heh



SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam