NR 50
Posted Saturday, 26 March 2011 ♥ 11:15 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hey ,

Hmm kalau nak tahu sangat kenapa Nyna lain kan kakak kakak abang abang nahh Nyna bagitau 

Masa awal awal sekolah Nyna admit yg Nyna ada kutuk abgs and kakaks form5 mcm batch korg tak best sebab korg nmpak mcm sombong plus Nyna tak kenal sorang pun antara korang ! Seriously ! Then everyday Nyna akan story dengan kawan pasal batch yg lepas lepas and bila kawan tnya ? "best tak tahun ni" Nyna mesti jawab "Tak , senior kurengg" I mean senior mcm tak cool lah kan. See kejam kan ? Kutuk diam diam but takda lah kutuk gila gila smpai carut just mcm lain jelah --"

First time Nyna kenal senior lastyear masa bertugas dekat koop. Nyna kenal Syahmi , Nash and sape tah lupa. Diorg selalu buat lawak so Nyna gelak sorang sorang mcm org gila then mesti dorg perli perli Nyna bnyak kali haha and dorg selalu ajuk apa yg Nyna cakp. Dorg cakp suara Nyna mcm cartoon -.- itu tak lawak okay itu mengejek eee menyampah. Lepas tuh Nyna kenal kak Syida , kak Memey and kak Sarah. Tuh pun sebab dorg baru join koop. Nyna lngsung tak tego dorang sebab tgok mcm tak boleh nak sekepala and bila Nash dgn Syahmi buat lawak or ejek Nyna mesti dorg gelak mcm hape jea. Maluuuuuuu

Masuk bulan ke-3 Nyna dah boleh ngam dengan kakak koop sebab ada one day Nyna tersentuh kak Syida mcm terlanggar then dia malu dia gelak kuat kuat. Nyna ? Join gelak but at the same time mintk maaf dekat dia sebab mmg tak sengaja hihi :"> kak Syida cite kat kak Sarah semua then dorg gelak gelak. Makin lama makin rapat ;) Nyna masuk netball and tak tahu pulak Kak Syida pun join awhh ada kawan ;) tapi senyum senyum jea dgn dia and dari netball Nyna kenal Kak Miwa , Kak Aien , Kak Syira , Kak Nad and Kak Miraazman. Fehh Kak mira memang otak gila tahap dewa ;D sayang Kak Miraaaaa. Masa tournament dah dekat tiba tiba Nyna terpilih join dorg jadi wakil. Yeah mmg Nyna tak hebat mcm dorg tapi Nyna keep berlatih sampai Nyna boleh. Sekolah kita pun tak kurang hebat jugk just rezeki tuh takda lagi. Oneday InsyaAllah Allah bagi jalan yg lebih besar utk berjaya aminnnnn. 

Hari hari demi hari melangkah hari lagi , lanjut hari Nyna makin kenal dengan abg and kakak senior sebab Nyna pengawas koop so bila dorg nak roti or pape dorg akan pnggil

"Nyna , roti coklat dua , teh bunga satu"
"Nyna nyna , buku pnjang satu , kerepek bawang 2 and air dutchlady coklat 1 , berapa ?"
"Nyna , kerepek and roti jagung 1"
"Nyna nak tisu 4"
"nyna nyna nyna nyna nyna"

SEKARANG ? MANA ADA DAH ! TAK ADA TAK ADA ;(

Tak ada sampai Nyna selalu ponteng bertugas , ckg selalu cakap nak pecat kalau Nyna buat perangai tapi apa boleh buat ? Ckg Kamsiah jea yg faham

Tahu tak Nyna selalu cerita pasal senior dekat mama Nyna hahaha lagi lagi dengan yang Nyna rapat. Haa masa bulan 4 kot ada pertandingan kawad krs sepanjang latihan perempuan and laki buat latihan dekat bb court and tapak perhimpunan. Nyna ada nmpak sorg abg senior ni tapi Nyna tak tahu nama dia. Nyna dengar org pnggil dia Wak jea :) dia tinggi and putih ? Hahahah XD bila latihan mesti tgok dia sebab muka dia nak sama dengan ada lagi sorg abg ni ;/ lol hahah 

Bila kawad semua dah habis baru Nyna rapat dengan Wak , serious dia lawak and hadoiii no comment hahah tapi dia mmg baik , sangat baik ;) thnks WAK WAK ^^ jadi kawan saya ;) dia cakp kan , bila dia dah habis sekolah org yg akan dia rindu is ME :p nynaroslan. Pengawas koop kain hitam XD rindunya nak dia waveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dekat Nyna ;") Wak rindu nya saya dekat awak HAHAH jiwang tak ? Kuikui standard lah kan kan ;3

Everyday dekat sekolah kalau senior tak tego mesti tak sah , kadang kadang Nyna tego diorg. Shidie yess dia abg Amin. Masa Nyna ada jerawat dekat hidung dia selalu suruh tutup hidung hahah and bila nmpak Nyna mesti dia akan buat buat tutup hidung eeeeee mcm mengejek lepas tuh kawan kawan dia pun follow ejek sengal pak luncai tapi dia dah jauh. Kelantannnnn >:O 

Phewhh , terlalu banyak lah nak cerita. Ingat tak masa hari koko tuh kita lepak ramairamai ? Alaaaa dekat belakang sekolah. Tangkap gmba hmm sumpah sedih. Tak tahu kenapa tahun ni rasa mcm takda life. Even dah jadi senior and ramai cakap kehidupan masa jadi senior adalah kehidupan yg sangat best tapi bagi Nyna bnda tuh mcm nothing -,-" Nothing tahu tak ? Nyna nak 2010 balik , Nyna tak boleh terima yg Nyna dah form5 and dah nak Spm and dah nak byebye saujana and dah nak mcm mcm , I hate 2011 forsure walaupun ada bnyk bnda best yg jadi dekat 2011 Nyna still nak 2010 tuh dtg balik , kalau lah ada machine yg boleh putar masa , Nyna putar ;( tak tau kenapa rasa dia mcm ni. Tapi semua Allah yg tentukan. Redha lah Nynaa

Keje pizza and bila time dah nak berhenti kerek , dinie , rozai , acap , zul , kak mashi and ramai senior saujana yg masuk. Dekat pizza rapat dengan zul kot tak pun kerek. Kadangk kadang zariq hahah. Ahh pape jelah serious diaorg baik and baik and baik and baik :D sayangggg korang wehh ! Dapat keje sama sama dengan dorg tak smpai seminggu ;( takpe ada time aku dtg aku nak korg belanja , boleh kan ? XD

Bila on Fb mesti wall dekat kak syida or mana mana kakak cakp rindu semua , tah bila tah nak lepak sama sama lagi kan kan , dulu Nyna selalu pegi dekat barisan form5 and bila pengawas dah datg baru Nyna blah eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! 

Sekarang dah lain , lain sangat dari dulu and Nyna pun dah makin lain eceh tapi serious tak dpat nak sesuaikan diri dengan tahun ni -- Godd pleasee help me !

dah taknak type dah ------

PLEASE PLEASE PLEASE 
2010 PLEASE COME BACK TO ME ? TO ME ? YESSS TO ME 

2011 ? HMM



Saya perlukan nasihat dan dorongan tolonglah

SuperNyna














Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam