NR 45
Posted Friday, 25 March 2011 ♥ 8:33 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hewwok ;)

Yeayy tadi pegi sekolah jap and I met Umam comel ;P hihihi , kay dia sangat comel and awesome gilaaa. Takpe Umam , I tak ngorat you XD kita kan kamcinngggggg XD like kawan baik baik kawan HAHAHA pffttt -____________- Sementara tunggu org semua buat keje masing masing I lepak and borak borak dengan Umam and B-pop. Bpop tak habis habis tnya pasal I and adik dia aduhh kitaorg kawan jelah. Dia kan koop so I kenal adik dia dari adik dia form1 heyy I dah form5 :O amazing aite ? Kuikui >:)

And yeah Izzuddin asyik tngkap gmba I jea , dia kata nak check lubang hidung -,-" kepala hotak hang lah bang oiii ;/ tah hape hape tah. Untunglah Umam muka comel , gmba semua lawa lawa :D kay stop it. I met Nissa and heh finally dpat pun jumpa dia , kitaorg dah lah rumah dekat. Naik van sama sama tapi mcm setahun tak jumpa -,-" bila I naik van dia ada class and bila dia naik van I pulak bawak motor -,- so tak jugk jumpa jumpa nichaaa bravoo I ni :) I hntar dia balik and I pun berambus balik. Masuk bilik fehh penat sungguh ouh --" cari panadol semua kepala feeenin mcm kipas fusing fusingg lah :P 

Hari ni tak text dengan org sangat sebab credit nyawa nyawa ikan XD so kepada pakwe makwe yg I tak reply text tuh faham faham jelah yeeee :D esok I topup hihi :">

tatoooooo

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam