NR 44
Posted Friday, 25 March 2011 ♥ 3:54 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hi :) 

Okay hari ni hari jumaat kan ? Yeshh I pegi sekolah hahah , naik van and and I nmpak Zainnnn >:O maigadd dia dah naik van pakcik balik and first first I nmpk dia , I senyum and dia pun seyum balik hahah :) So smpai sekolah kaki mcm hape jea terus pegi kat kawan , borak borak then ada perhimpunan. Baca yassin and tgok persembahan nasyid dari kumpulan nasyid sojana :P kay cool gila hihi :"> suara Hisyam sedap sangat sangat tapi muka dia masa nyanyi mmg fehhh ALOLOLO ;P 

Balik dari sekolah mandi mandi and zzzz lepas tuh pegi sana pegi sini and sorry Wan tak dpat teman Wan pegi beli buku ;/ kay semalam text dengan Wan like seriously nak jea pujuk dia tapi rumah kita jauh , dia nak I happy kan dia mcm selalu tapi yess I can't. Hmmm I miss my Afiqah , Awa and Zety soooooooo triple much. Bila kita semua boleh lepak mcm dulu balik ? ;( sedih pulak ouh bila fikir fikir balik pasal bnda ni -,-" too bad aihhhh ! 

Tadi dlm class I sleepy nak mampus , tngan sakit and suruh Bella urut fuhh thnks Bell ;) dah okay sikit hihi and and ckg suruh Akhyar berpidato dekat depan class haha mcm biasa dia awesome and sangat comel comel dan comel ;D gaya , style , memek muka and dialek dia sangat meruntun sanubari keperempuanan ku ini hohoo :P bafak lah godikkkk XD so yeah goodluck Akhyar ;) hope kau terpilih ohyeah ? And ahah ahad ni jogging dengan Faghah and Shaa dekat area prima pluss nak pegi pizza jumpa Miss Yatie ;D 

Hmmmmmmmmm penat lah ----

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam