NR 41
Posted Thursday, 24 March 2011 ♥ 2:50 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hmm hi :D

Okay act I tak tahu nak merepek apakebenda dlm post ni just yeah I dah dpat semua ujian bulanan punya result. Teruk sangat bagi I lah even ada A , I still tak boleh berbangga lagi sebab ada lagi 3 exam I nak kena hadap -,-" I just ada 6A jea -,-" lagi 3 tuh mmg tah hape hape tapi Alhamdulillah takda yg gagal :)

Hmm I nak ckap pasal I , kay kepada pria pria yg ganteng ganteng , cakep cakep kat luar sana. Kalau awk awk semua kenal dengan I mmg I jenis yg mula mula malu lama lama bila dah selalu borak I jadi tak pemalu haa mksud I , I dah boleh nak gelak HUHAHUHA dengan semua org ;) I mmg mcm ni. Kdg kdg dengan org yg baru I kenal pun I dah boleh borak borak , share story dengan dia so Nyna mmg mcm tuh and kepada gadis gadis yg sememang nya lawa lawa bangat tuh jgn lah buat konklusi pasal diri I , nak cakap I ni gedik ke hape sebab kadang kadang org yg tego I bukn I yg tego org dulu. Kalau dekat fb I wall to wall , IM dengan laki tuh semua I anggp kawan , mana yg rapat dengan I tuh mmg forsure lah I layan ;) I tak sombong tapi sesetengah org ingat I smbong -,-

So I ni jenis yg ikhlas kawan dengan sape sape jea , I nak org yg kawan dengan I pun ikhlas lah kawan dengan I , jadilah pendorong I jgn jadi pencucuk okeng ? (: you baik , I lagi lah baik hihi kay gedikkk XD haa ckap pasal gedik , I ni sangat gedik lagi lagi kalau dengan kawan yg sekepala mmg tak dinafikan lah kan. I suka gedik dengan budak laki kelas I , bukn gedik mcm mmg gila punya gedik tapi gedik mcm lepak , kacau and mcm mcm lah. Dorg pun tak kesah I ni jenis yg mcm mana sebab tuh ILAPLAPLAPCHUUALLS hahah dorang mmg baik and faham kerenah I. Thnks korang <3 budak perempuan kelas I pun okay okay mmg Alhamdulillah lah kan :D I suka hohohoho ! 

Kalau cakap soal couple , I am so sorry. Saya belum ready nak ke arah itu , sangat tidak ready. Walaupun dah lama tak couple tapi still tak ready. Lagipun angah I nak I couple lepas habis SPM so another berapa bulan jea tinggal kan ? :D whippi whippi hihi nak loncat lah kuikui ;3 I penah couple masa form1 , 2 && 3. Tapi semua kejap jea , I dah setahun single fehh happy :) sebab I power tahan nafsu I bila tgok boy yg handsome hahah ppffttt -___________- selamat takda yg mintak couple ;) Alhamdulillah mmg bngga sangat and I pun dah lupa sape ex I XD hahah jahat tak  ? Yess I memang jahat , I just mcm tak sangka jea yg I penah couple dengan org ini , itu , ini blablabla , almaklumlah manusia kan :">

And yeah ;) sekarang I nak kawan jea dengan ramai ramai org , I tknak couple buat masa ni sebab I tknak sakitkan hati sape sape fuhh. Kay lah I penat tata bloggie

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam