NR 40
Posted Thursday, 24 March 2011 ♥ 2:19 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM

Hello mello :) 

So today yess tak pegi sekolah , bukan ponteng or hape just kay , kaki bengkak teruk -,-" totally sakit macam gilaaaa ! Start dari petang semalam lepas kena pijak masa main netball. Hello dlm netball punya rule kan dah sebut tak boleh sentuh , pukul atau mengasari lawan but why ? Hey I know you sengaja pijak kan ? You tak puas hati dengan I sebab I main bola dekat kan ? Its not me yg start main ok , semuanya sebab you ! You yg main bola pendek , katik dulu dengan team you erghhhh eff ! Kay enuff nak bebel pun tak guna , tapi serious why you mcm nak over over over and OVER dengan cikgu ? Yess I know you terpilih in selection utk tournament nanti but why you nak marah marah or pertikaikan I dekat ckg ? Hello you tak sedar ke you pun sama jea ? Huh freaking hot ni !

Ouh mmg lah I ni ganas waktu main netball tapi I tak ngadu pun dekat ckg pasal you ! But takpe my dear ckg pun tahu you salah just ckg diam jea ohhaiii ! I nak beat you , tak kira nak beat jugak. Kalau I tak dapat dlm selection tuh takpe asal I dapat beat you pun dah boleh buat I puas. Kaki I sakit tahu tak ? Tapak bngkak huh ;/ you jahat. Bukannya nak mintk maaf tapi boleh tnya kenapa dengan kaki I , itu tak cool okay itu buat I berasap ! Kadang kadang I pun lupa rule tapi takda lah sampai buat bodoh bila dah sakitkan org lain -,- hmm takpelah nak marah pun tak guna , just tak puas hati jea. Okay you sorang jea gempak and you jea yg kenal kakak senior lastyear , you mmg hebat :) I loiikeeee ;/


SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam