NR 37
Posted Wednesday, 23 March 2011 ♥ 7:06 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM

Hi semua ;)

Baik lah , ini post yg agak pnjang ;) maaf jika buat kawe kawe semua BOSANGGGG ! Kamek tak pndai nak layan org ecehwahhh :P so mcm yg kawe *kawan semua tahu , hari ni 23 MAC 2011 result SPM kelua so mmg cikgu cikgu , murid murid macam SAYA , Mak bapak semua dah mula risau dgn result anak masing masing smpai ckg yg mengajar kelas saya pun cakp yg dia macam takda mood nak mengajar bila fikir result anak murid dia yelah cikgu mana yg tak risau kan ? Dia dah simbah ilmu berbaldi baldi dekat anak murid so tinggal dorang jea nak aplikasi ilmu tuh mcm mana ;) 

Haa taknak cerita lagi part tuh. Nak cerita part dari pagi smpai sekarang hehe :D pagi tadi kamek bngun lmbat around 6.30 baru bngun ni semua sebab kelua pegi dwntown dengan along haishhh -,-" smpai lupa nak set jam kuikui :3 so mandi mandi and yeshh forsure kamek dah terlepas van so jawabnya kamek kena MEWEMPITTSZZ gaya bebas lah hahaha syok . hari rabu hari koko so semua student kena pakai baju koko memandangkan kamek bngun lmbat , kamek tak sempat nak iron baju koko and kamek terus pakai baju pj hihi :D tapi mmg dah plan nak pkai baju pj pung sebab kamek rasa best plus senang XD okay , smpai sekolah lefak lefak jap dgn kawe tino XD hahaha pegi cerming tgok tudung lepas tuh beratur :)

Masuk kelas budak kelas cakp kamek , Faghah , Bella , Mashi and Tirah slumber pakai baju pj XD padahal kelas kitaorg takda pj pun. Ah peduli hape kan ? Hihi asal ada baju pung dah ok dari kena pakai bikini XD wekkkk gedik ! So result ujian bulanan dah dapat semua oppss art jea blm -,-" harap harap okay haihh. Tak snggup nak tahu result tuh mcm mana. Pukul 10.30 ramai abgs and kakaks spm datg nak amik result. Kay suasana sangat lah mendebarkan hihi ;P kamek jumpa kak miwa , kak amal , kak farah , kak aliaa , kak aisyah , kak meela and meera ouh efffffffffffff ramai sgt lah nak mention kat sini ;D and and yess kamek jumpa WAK hahaha ! Hey kamek excited ni dapat jumpa dia sebab dah berafa bulan tak jumpa dia and dia dah janji nak jumpa kamek ;)

So muka candidates semua cuak , takut alaaaa bercampur baur lah kan , fehh blm tgok budak form5 semua lagi lah muka mcm ayam berak kapur. Kitaorg yg tercuak lebih hihi :P biasooo lah tuh kan kan. So congrates lah kepada yg dapat result gmpak gmpak ;) korang mmg terbaik yeah ! :) TAPI sayang kamek tak jumpa Kak Miraazman , Kak Syida , Kak memey ;( dah lah rindu dorang sangat sangat. Kak Sarah jumpa kejap jea tapi dapat hug dia hihi :P kay kay nanti mcD mariii lah heh ? Dah dapat result gempak sure boleh belanja kan kan kan ?

And yeah for the first time kamek dapat jumpa , cakap and hug Diana Radzi ;) dia nmpak kamek dulu and say Hi then joget joget hahahah lepas tuh dia hug I , shuit tak shuit ? :P haih serious kamek rindu senior lastyear and tak tahu kenapa ada rasa mcm tuh ;/ move on nyna hahh I can't ;/ kay enuffff

Bye zzzz


SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam