NR 32
Posted Tuesday, 22 March 2011 ♥ 2:43 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM

Pedulikan mata lebam saya tuh -,-"

Hey world ehem sorry 'hey city' hello hello hello :D kring kring 

Okay hmm how to start ;-? Err okayh ;) haa you see the picture above ? Okay baru snap tadi masa lepas mandi hihi :"> gedik kan ? Ulala biarlah , tiba tiba terexcited walhal at the first rasa mcm awkward sesangat lah aishhh -,-" rasa mcm nak menari tarian bollywood ;/ can I ? Haha , So thnks awak sebab bagi cadbury Roasted Almond dekat saya , awk baik lah. Takkan lah sebab saya belanja awk air mineral yg seringgit tuh awk ganti balik dgn cadbury lapangg hengget ni ? Itu sangat tidak adil , saya tahu saya tak boleh nampak choc nanti saya jadi tak keruan *eceh ayat XD hahah sorry. Nanti saya jadi gila tapi jgnlah sebab hal temeh tuh awk bagi bnda yg sangat tasty dekat saya , saya rasa bersalah lah serious saya tak tipu awk

Saya belanja awk mineral sebab mmg saya nak belanja and takda niat pun nak awk ganti balik ke hape ke sebab mmg time tuh koop nak tutup so better saya letak duit saya dari ulang dua tiga kali letak duit kan awk kan ? Awk faham tak ? Its okay kalau tak faham ;) Tenkiu lah awk sebab baik dengan saya , kita kawan kan kan kan ? Ilappchulah hahah XD okays gedik ni gedik ni. Ada rifle tak ? Terasa nak shoot kepala sendiri HAHAHA -,-"

Awk , saya malu lah dengan awk lepas awk bagi choc tuh --" tak tahu kenapa tapi memang aihh sorry ! Btw tenkiu sooo much :B I really appreciate it , terus jadi kawan saya tau even saya sangat tua hahahha ;3 sheshh thnks thnks thnks and THANKYOU *H.I

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam