NR 30
Posted Tuesday, 22 March 2011 ♥ 1:47 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Cuba caghi perbezhaan :P

Hello :) today okay , today fun , today happy , today sobsob and today feenin-feenin kefala XD
kunci jam nak bngun pukul 5.15 sebab baju tak iron lagi tapi bila jam dah nyanyi lagu SENYUM :D boleh pulak tk bngun bngun -,-" around ENAM PAGI baru bngun hello itu tak cool okay ! Dengar azan subuh terus supsapsupsap mandi gaya rap hahahha :) mandi mandi , amik wudhuk semua solat bertafakur kepada yg maha KUASA then salin jadual and tgok luar hujan ;O patutlah tidur smpai tak terbngun bngun ! 

Nak kena tnggu van dekat depan surau lagi -,-" okay eff betul tapi takpe demi sekolah tercinta den sanggup kuikui ;3 naik van fuhh start dari naik smpai lah turun sumpah kepala FEENIN gila lah ! Tak tahu kenapa mybe pkcik tutup semua tngkap and yess forsure van mana ada aircond :P so nak tknak bau lah manusia kat dlm van tuh sangat menyesakkan buah pinggang haih ! Sumpah feenin and nak termuntah. Dah smpai terus cari air air air ! I mean udara kikiki :) sangat selesa lah kan , hujan hujan perghhh sodap XD kay kay tgok Mashi buat seni and homaiii my art tak siap siap lagi sebab mlm semalam tidur awal BANGAT ;O 

Kesian Weng , Hfz , Ameeny and Shi. Tak reply text dorang yelah dah sleepy gila -,-" mata ni tak tahan dah haa and finally K.O hikhik shorry gayss ! Kay dekat sekolah semua nya okay , tapi paper exam jelah yg okay tak okay ;/ I want A+ mcm AM , serious JEALOUS nak matii dengan dia ! Serious and nak bnyak A mcm Bella and Liyana. Dorg bnyak A biasa tapi I ? Hampeh sikit , kenapa otak jadi blur , bngong semacam ha ? Tak cukup study ke ? Mmg yelah cite dia. Erghh nak jadi budak pndai tapi boleh kah ? :) atotototo

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam