NR 28
Posted Monday, 21 March 2011 ♥ 2:14 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hi Evewybowyyyy :)

Today dekat sekolah kita ngantuk sangat zzzZzzz walaupun semalam kita tidur around 1 a.m tapi still sleepy sheshh ! Hari ni dapat paper exam fehh mmg aiyakk ! Teruks tak teruks lerr -,-" takda gagal hihi :"> semua lulus fewwiitt (; and yess paling tak sangka Am lah punya paper math dpat 93% perghh itu gila gempak lah zimbabweeeeeeee >:O err hebak sungguh ! Otak pndai biasalah kan , ramai kelas kita dapat A kita pun dpaat A hihi , sayang cikgu muah muah ;-* tak tahu lah midyear nanti mcm mana --" takut dapat Z jea kringkring taknak dpat Z , kalau G pun tak snggup apatah Z , semua org nak A kan ? Kita cuba sedaya mampu kita jea , insyaAllah berhasil aminnnnnnn

paper bm okay sikit
paper bi sikit okay atas pagar bahahahahhah ! Siaaaaa

*And congrates to kawan kawan yang dapat paper math yg markah mmg superbcoolioooo <3 

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam