NR 26
Posted Monday, 21 March 2011 ♥ 1:01 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM



Hello err :)

Okay nak mula mcam mana heh ? Hihi err okay ni capture region I amik dari blog Weng , adik belacan XD hahaha so yeah I bagi nama dia belacan sebab masa I dah balik dari buat laksa dekat rumah dia , dia nak tmbah kuah laksa and dia terletak lebih belacan so for sure lah rasa belacan kan ? Hahahah lawak ! And yeah tak tahu mcm mana boleh rapat -,-" asal nya tumpang letak buku bawah meja dia jea then tiba tiba ayoyoyo XD kay tak boleh lepak dengan dia nanti nak garu garu perut jea :P dia lawak and dia funny !

Yess Weng K.Nyna mmg suka gelak hihi lagi lagi kalau tgah bercerita ouh nikmat bngat tuh XD and amal kan lah gelak gelak selalu sebab gelak tuh awet muda :D wewitttt !

Ilabilabichuu <3

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam