NR 13
Posted Friday, 18 March 2011 ♥ 1:10 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam 


Hewwo prettayh and handsomeeeessss :D

So hari ni I bngun awal gila -,-" around 6 something and I mandi mandi solat subuh lepas tuh adik I ajak jogging kay awal sangat nak kelua rumah I takut terjogging dengan anjing jea XP pukul 7 I kelua rumah jog dengan adik I , dari Sekamat ke Saujana kami jog fuhh hebak. Nak terkencing I tau tak ! Stamina adik I kuat sangat -,-" terbatuk batuk I , rasa mcm merentas desa ! Pukul 9.30 breakfast dekat UMMI. I makan roti boom adik I makan roti telur lepas tuh pegi 7e beli paper and jog balik tapi jog smpai depan sekolah I call ayah suruh amik I hahah dah tak larat lah ;/ 

Ayah amik and pegi tesco jap beli susu adik I yg baby tuh , balik balik terus terbaring penat --" I text Am sebab mlm tadi I tak reply text dia pun sebab tertidur hihi sorry Am :") text kejap and online ;) Ahhh dah rasa lega sebab blog I dah ada 30 followers yeyayy me :P yippie happy ni kihkihkih >:) so semalam malam lah kan I text dengan ramai org >:O credit tgah bnyak kan hahah. I text dgn kakak sedara , adik sedara . text dengan Am , Ameeny and Shi tapi dengan Shi kejap jea I tak tahu dia pegi mana :? lepas tuh text dengan Hafiz hamik kau I text dgn laki kan ? Tak kisah lah korang nak cakp I gatal ke hape yg penting credit I yg melayang :) bukan korang yeah ! 

So I penat , pakej and homework tak sentuh lagi. Esok ada test lesen L :O doakan I tau :<3
byebye

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam