NR 11
Posted Friday, 18 March 2011 ♥ 12:48 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalammm ,

Hi :)
Jom nak cerita pasal semalam ehem :> hahah so mmg dari awal I plan nak kelua dengan Yamen and gigirls pegi Masjid India tapi I just cakp pasal bnda ni dengan Yamen and then ajak Farah , Rab tak boleh ikut sebab kena amik mak dia dekat KLIA , Alhamdulillah mak Rab selamat sampai dari Makkah ke MALAYSIA ;) so I bngun awal pagi siap siap and then gerak rumah Farah around 8.30 lepak lepak and tnggu Myn , around 9.30 gerak KTM lepas dah beli tiket semua kitaorg gerak pegi Bandar Tasik Selatan and transit to Putra LRT nak pegi Masjid Jamek kan myn ?

Sampai sana jalan jap and tnggu Nyna Halim ahhhhhhhhhh tak sabar nak meet dia hihi :"> kay kay kami kami tak brkfast lagi act I dah tapi lapar balik bila bnyak berjalan and yeah nmpak 7e, Beli roti Hotdog and share mineral water hahaa shuit kan ? ;D tahu dah XD tunggu punya tunggu mesti lah ada snap snap kan ? Yeah Myn snap dengan BB dia alololo shuit :b

Dekat sebelah burger king :) tunggu Nyna Halim

Ni bajet jea haa hahahah MYN !

Dekat KTM "D 

Tunggu punya tunggu Nyna tak smpai smpai jugak , tnggu lagi then ada girl pakai shawl warna hijau2 biru berdiri dekat pokok okay itu Nyna ;P hahah peluk peluk then main acara mengcross2 jalan raya yg sibuk mcm lipas lumba lumba nak makan soto XD jantung dupdapdupdap jea bila nak melintas XD tapi kami hebak hahaha , pegi masjid india jalan jalan tgok shawl okay semua rambang mata takpe house ada bnyak lagi , asal nmpak shawl jea mesti singgah , pegi toilet and kelua balik tgok Myn dah beli barang amboiiiii dia borong hahahah :P kay dia kaki shopping ! Mmg gilaaaaaaaaaaaa :O

Around 12 Ameeny and Shafiq pun smpai , jalan jalan and yeah kaki I melecet takpe tahan lagi ;) then smpai dekat satu house ada pashmina warna coklat gelap and seriously lawa lah ;) credit to Nyna sebab pilih kan and Farah pun sebab meyakinkan I yg pashmina tuh cantik hehehe :D I perlukan dorongan cehhhh -,-"






Myn dah beli mcm mcm >:) around 1 smua kelapar-an , Nyna nmpak restoran dapur kampung hape tah okay makanan murah murah , kitaorg duduk dekat tingkat atas :) semua pekerja pekerja jea yg makan kami kami jea student hihi :"> terasa mcm org besar awhhh , tunggu Ameeny and Shafiq solat zohor then gerak pegi Pasar Seni. Haih lagi lah best jalan jalan mcm mcm barang alololo shuit habis hahah , jalan dengan Ameeny teman dia pegi spa fish haihhhhhhhhhhh I takut dengan ikan ikan tuh bila tgok mulut ikan mcm nak gigit gigit org even ikan tuh kecik still takut ahhhhhh ;/ hahahah 

Tengok pashmina lagi wewittt :P I mmg gila shawl kahkahkah takpe org tak kisah kan ? Jalan jalan dan terus berjalan , well hari pun nak hujan kitaorg pun decide nak balik :)

Ilabyou guys :33

And yeah tahniah kepada KTM kajang sebab penuh sesak dan ahhhhhhhhhh rimas -,-" badan I melekat dengan badan Farah , badan Farah melekat dengan badan Shafiq and badan Shafiq melekat dengan badan unknown XD SHUIT tak SHUIT ? HAHAHAH ! and haih I tak tahu lah sape yg pegang tngan I masa tgah sesak dlm KTM semalam and I rasa org indon depan I yg pegang -,-" efffff



KAMI WEMPITZZZ ? KAU KESAH ? 

byeeeeeeeeeee ;)
thnks myn ambil dan hantar <3

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam